Heeft DZ een programma?

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 1:55 AM

In ons Verkiezingsprogramma laten we zien wat de visie van de partij is op belangrijke onderwerpen in onze gemeente en wat onze plannen zijn voor de komende jaren. Je vind in het programma wat een probleem is in onze gemeente. We doen voorstellen per onderwerp om die problemen aan te pakken. Denk aan verschillende onderwerpen als wonen, veiligheid, jeugd, sport, werkgelegenheid, duurzaamheid en milieu bijvoorbeeld.

Neem hier een kijkje in ons verkiezingsprogramma.