Heb ik invloed op standpunten of het programma?

Gewijzigd op Vr, 15 Dec, 2023 om 2:09 AM

Jazeker. Wij hebben bewust gekozen voor het woord democratie in onze naam. Daarnaast zijn we niet gebonden aan landelijke partij- programma’s en varen onze eigen koers in en vóór een mooier, beter Zaanstad. Dat betekent dat je mee- praat, denkt en handelt. Jij hebt het voor het zeggen in Zaanstad. Niet één keer in de vier jaar, maar vier jaar lang.

Kom binnen. Wees jij ! en praat mee op ons Forum.